Hello, Touchless

Silhouet Touchless er en revolusjon innen berøringsfrie kraner. Den er spesialdesignet for bruk i hjemmet og kombinerer et stilig design med en funksjonalitet som samsvarer med behovene du har på kjøkkenet og på badet.

Du reduserer vannforbruket og du trenger aldri å ta på kranen med skitne hender, dermed minsker du risiko for spredning av virus og bakterier

Tap into your style

Silhouet Touchless har et tidløst, enkelt og nordisk uttrykk, som passer godt til både klassiske og meget moderne hjem.


Den slitesterke overflaten er tilgjengelig i krom, børstet messing og matt sort, så du med ditt valg kan understreke din personlige stil. Design og overflater passer naturlig sammen med resten av Silhouet-serie.

Hygienisk

Sensoren oppdager bevegelse. Når du holder hendene under tuten, starter den. Når du fjerner dem, stenger den automatisk slik at du ikke bruker mer vann enn du behøver.


Innstillingsmuligheter har du på toppen slik at du enkelt kan regulere temperatur og vannmengde, avhengig av om du trenger å vaske hender, pusse tenner, eller fylle et glass med kaldt vann.

Enkel å installere

Både servant og kjøkkenkranen får strøm fra ett 6V batteri som er enkelt å ta ut og skifte selv.


Sensorene blinker når det er på tide med nytt batteri.

Finn Silhouet Touchless butikk nær meg

Smartere. Renere. Lettere.

Du kjenner sikkert de berøringsfrie kranene fra flyplasser og institusjoner. Her trenger du vanligvis bare å vaske hender, så de har en fast innstilling av temperatur og vannmengde.


Silhouet Touchless har klart å kombinere berøringsfri teknologi med et brukervennlig design. Med den smarte funksjonstoppen kan du kontrollere vannmengden og veksle mellom varmt og kaldt vann ved behov.

Download the brochure

Don't need a touchless?

Silhouet Touchless har et tidløst, enkelt og nordisk uttrykk, som passer godt til både klassiske og meget moderne hjem. Den slitesterke overflaten er tilgjengelig i krom, børstet messing og matt sort, så du med ditt valg kan understreke din personlige stil. Design og overflater passer naturlig sammen med resten av Silhouet-serie.